Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ [photos]




Άρχισαν οι πρόβες
 της νέας μουσικής
 σεζόν με καινούρια
 πρόσωπα και νέα
 συνεργασία έκπληξη...!






Οι συναυλίες με το Βασίλη Λέκκα μπορεί να συνεχίζονται και το Δεκέμβρη (18 Δεκεμβρίου Χρυσούπολη) όμως ο μαέστρος Γιάννης Κανάκης έχει ήδη ετοιμάσει το ρεπερτόριο-έκπληξη της επόμενης χρονιάς! 

Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα οι ΣυνΩΔΗπόροι άρχισαν να συγκεντρώνονται κάθε Δευτέρα στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών, προβάροντας το νέο ρεπερτόριο. Η δημοτικότητα της χορωδίας και οι επιτυχημένες εμφανίσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, έλκοντας συνεχώς νέους χορωδούς. Κάθε Δευτέρα εμφανίζονται καινούρια πρόσωπα, είτε για να συμμετάσχουν στη χορωδία, είτε για να παρακολουθήσουν έστω μια πρόβα! Ο Γιάννης Κανάκης μετά από σύντομη ακρόαση κατατάσσει τους νέους χορωδούς σε μια από τις 4 φωνές (SOPRANO, ALTO, TENOR, BASS) ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Και η πρόβα ξεκινάει...!



Οι τελευταίες μεγάλες συνεργασίες των ΣυνΩΔΗπόρων με τους Νότη Μαυρουδή, Νένα Βενετσάνου, Γιώργο Τοσικιάν και προσφάτως τον Βασίλη Λέκκα, έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό portfolio για τη χορωδία και το μαέστρο Γιάννη Κανάκη. Οι εξαιρετικές & ευρηματικές διασκευές του πιανίστα για 4 (και κάποιες φορές ως 8) διαφορετικές φωνές, αποτελούν φαινόμενο και πρόκληση για κάθε συνθέτη και τραγουδιστή. 




Φέτος οι ΣυνΩΔΗπόροι θα συνεργαστούν με ένα "τεράστιο όνομα" της ελληνικής μουσικής -μια συνεργασία που αποτελεί τιμή για κάθε χορωδία- το οποίο διαθέτει το εξαιρετικό χάρισμα να συγκινεί και να ερεθίζει ακροατές κάθε ηλικίας ισορροπώντας έξοχα ανάμεσα στο αίσθημα του οικείου και του απροσδόκητου! Βασικός πυλώνας κάθε συνεργασίας των ΣυνΩΔΗπόρων και του Γιάννη Κανάκη είναι το ποιοτικό τραγούδι και η ανάδειξη μέσα από αυτό του ποιοτικού πολυφωνικού τραγουδιού, το οποίο εκλείπει στην πόλη και γενικότερα στην εποχή μας...

Τα καλύτερα έρχονται από τους ΣυνΩΔΗπόρους... Μείνετε συντονισμένοι!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *