Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

"Νιώθω πολύ οικεία την πόλη της Ξάνθης,
μας συνδέει κάτι σαν συγγένεια
ο Μάνος Χατζιδάκις..."
ήταν τα λόγια του Βασίλη Λέκκα 
στο κατάμεστο Δημοτικό 
Αμφιθέατρο της πόλης!



Συγκινημένος ο Βασίλης Λέκκας στην τέταρτη συναυλία της περιοδείας, απηύθυνε τον παραπάνω χαιρετισμό στους Ξανθιώτες θεατές της παράστασης, καλώντας τους να είναι υπερήφανοι για το γεγονός ότι ο μεγάλος Μάνος γεννήθηκε εκεί. Επισκεπτόμενος λίγες ώρες νωρίτερα το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χατζιδάκις, συνεπαρμένος από τον υπέροχο αυτό χώρο, (υπ)έγραψε δωρικά στο βιβλίο εντυπώσεων "Δεν έχω λόγια...". Ανέφερε επίσης, ότι το 1985 είχαν επισκεφθεί μαζί την πόλη της Ξάνθης, με τον εκλιπόντα να του υποδεικνύει συγκινημένος το σπίτι που γεννήθηκε!



Στα της συναυλίας τώρα: ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κανάκης και οι ΣυνΩΔΗπόροι κατάφεραν να ξεσηκώσουν το πλημμυρισμένο με κόσμο Αμφιθέατρο της Ξάνθης, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με τις ερμηνείες τους! Στο τέλος της συναυλίας, κόσμος και τραγουδιστές με μια φωνή, τραγούδησαν μαζί a capella γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.


Φαίνεται ότι η συνεργασία αυτή όσο περνάει ο καιρός "δένει" ακόμη καλύτερα, με τις προτάσεις για νέες εμφανίσεις να έρχονται από διάφορα μέρη της χώρας. Αστειευόμενος ο Βασίλης Λέκκας, ανέφερε ότι μετά την επόμενη προγραμματισμένη συναυλία στη Χρυσούπολη το Δεκέμβρη, θα ξεκινήσει η "Παγκόσμια περιοδεία με τους ΣυνΩΔΗπόρους"!


Πολύ περισσότερες φωτογραφίες και video από τη συναυλία, την επίσκεψη στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και τα παρασκήνια τις επόμενες ημέρες...


[Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο των ΣυνΩΔΗπόρων Τόλη Βουρβουτσιώτη για τις μοναδικές φωτογραφίες]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *