Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η Παιδόπολη Καβάλας πλημμύρισε χαμόγελα...!


Μια αναπάντεχη έκπληξη 
περίμενε τα παιδιά 
το απόγευμα 
της Κυριακής.




Ενώ όλα τα παιδάκια ήταν απασχολημένα από νωρίς το απόγευμα με την ομάδα των Παραμυθάδων, παίζοντας και ζωγραφίζοντας, ξαφνικά ακούστηκε φασαρία στον εξωτερικό χώρο.

Τρέχοντας να δούνε τι συμβαίνει, τα παιδιά αντίκρισαν τον Άγιο Βασίλη να ανηφορίζει το δρόμο χτυπώντας με δύναμη την κουδούνα του και κρατώντας ένα μεγάλο σάκο με δώρα!
Όμως ο Αη-Βασίλης δεν ήταν μόνος του... Τον ήχο της κουδούνας συνόδευε μελωδικά η χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων, τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στα μικρά παιδιά!

Τη χαρά των παιδιών ολοκλήρωσε το άνοιγμα των δώρων, τα οποία είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, γράφοντας το καθένα το δικό του γράμμα! Οι αξιέπαινοι Παραμυθάδες συγκέντρωσαν τα γράμματα των παιδιών και εκπλήρωσαν όλες τους τις επιθυμίες, με τη βοήθεια/χορηγία γνωστού καταστήματος παιχνιδιών στο κέντρο της Καβάλας!

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε την ομάδα των Παραμυθάδων για την πρόσκληση και τη συμμετοχή σ'αυτή την τόσο μοναδική εμπειρία χαράς προς τα μικρά παιδιά, ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και ατέλειωτα παιδικά χαμόγελα...

Δείτε το συγκινητικό video από αυτή την επίσκεψη, που μας έκανε όλους να δακρύσουμε από τη χαρά...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *